ZANDKASTEEL

Stap binnen in Zandkasteel en laat je verrassen door de unieke architectuur van één van Amsterdams meest iconische gebouwen.

Kijk rond in de bijzondere torens en de comfortabele woningen, waar het straks heerlijk wonen is. Ontdek elke dag iets nieuws met de diverse faciliteiten die Zandkasteel je biedt. De bijzondere indeling en de verschillende functies onder één dak maken van Zandkasteel een droomplek. Jouw droomplek.

Kijk rond in de bijzondere torens en de comfortabele woningen, waar het straks heerlijk wonen is. Ontdek elke dag iets nieuws met de diverse faciliteiten die Zandkasteel je biedt. De bijzondere indeling en de verschillende functies onder één dak maken van Zandkasteel een droomplek. Jouw droomplek.

Wonen met het gemak van alles onder één dak

Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten. Dit betekent letterlijk ‘alle gemak onder één dak’. In Zandkasteel vind je horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop.

Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners. Meer weten over wat er allemaal te beleven is in Zandkasteel? www.zandkasteelamsterdam.nl

De woningen

Zandkasteel is een unieke plek om te wonen. Er komen 263 woningen, in verschillende woningtypen, dus je vindt altijd een woning die bij je past. Interesse? De verkoop is gestart, bel voor meer informatie of een bezichtiging de makelaar. De verwachte oplevering is maart ’23.

20 ruime studio’s van 36 m2 tot 71 m2

98 suites van 44 m2 tot 85 m2

42 suites + van 67 m2 tot 92 m2

Als bewoner heb je toegang tot de verschillende ontmoetingsplekken in het gebouw en de binnentuinen. Ook zijn er woningen met een eigen buitenruimte en eigen bergruimte. Bekijk voor meer informatie over de woningen de technische omschrijving.

Bekijk hier het actuele woningaanbod en welke woning aansluit bij jouw woonwensen.

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je geen enkele update mist. Of bel de makelaar voor meer informatie en plan direct een bezichtiging in. In Zandkasteel koop je een turnkey appartement, oftewel volledig afgewerkt en gebruiksklaar. De voordelen van nieuwbouw, zonder lange wachttijden.

Locatie

Zandkasteel vormt het hart van winkelcentrum de Amsterdamse Poort. De beeldbepalende torens van het monumentale gebouw zijn een herkenningspunt in de wijde omgeving en straks een warm thuis voor de nieuwe bewoners. Je woont hier te midden van winkels en voorzieningen. Met een metro- en treinstation op loopafstand ben je in no time op Amsterdam CS, de Zuidas en Schiphol Airport. Dichtbij uitvalswegen ben je ook met de auto snel op je bestemming.

Nieuwsberichten

De duurzame voordelen van wonen in Zandkasteel

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022 en dat merkt iedereen in zijn portemonnee. Dan is het een hele fijne gedachte dat je in Zandkasteel helemaal voorbereid bent op de situatie nu en de toekomst.

Gasloos
Lage
energierekening
Klaar voor de
toekomst
Energielabel
A of hoger
Extra
leencapaciteit
Verwarming-
en koeling
CO2
gestuurde
ventilatie
HR++ glas
Isolatie volgens
de laatste eisen

Service
en gemak

Wonen in Zandkasteel betekent niet alleen dat je een prachtige en comfortabele woning bezit, maar ook dat je gebruik kunt maken van de aanwezige voorzieningen. Je fiets zet je in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling, er zijn parkeerplaatsen te huur, je pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus en een huismeester houdt overzicht en ondersteunt bewoners bij onderhoudsvragen.

Contact

Vragen over de verkoop van de woningen en wil je graag bezichtigen? Neem dan contact op met de makelaars:

Hallie & Van Klooster Makelaardij:

projecten@hallie-vanklooster.nl 020 681 6716

Van de Steege Makelaarsgroep:

projecten@vandesteege.nl 020 435 7040

0%