Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief!

Zandkasteel is inmiddels volledig verhuurd en opgeleverd.
Je kunt je nog wel inschrijven voor de nieuwsbrief. Wij brengen je op de hoogte zodra er nieuwe woningen beschikbaar komen. De planning voor het verhuurproces is als volgt:

Bekijk het aanbod

Schrijf je in voor de beschikbare
woningen of als reserve kandidaat

Indien een toewijzing mogelijk is
ontvang je bericht per mail

Hoe kan ik inschrijven?

STAPPENPLAN

Inschrijven met voorkeurswoningen

GEEN ACCOUNT?
Schrijf je je voor het eerst in en heb je nog geen account, kies dan eerst de woningen in de woningvinder op de website en volg de instructies voor het inschrijven en het aanmaken van een account.

AL EEN ACCOUNT?
Let op! Heb je al een account van de vorige fase? Log dan in via de website en kies in je account de woningen van je voorkeur. Verder is het van belang dat je je gegevens en het inkomensdocument waar nodig actualiseert.

Bekijk en kies jouw voorkeurswoning(en) uit. Dit doe je via de woningzoeker, die je vindt onder het menu item ‘woningzoeker’. Hier zie je alle beschikbare appartementen verdeeld over de verdiepingen. Als je op een woning klikt, kun je meer informatie, impressies en plattegronden bekijken door op de button “Lees meer” te klikken. Je kunt jouw voorkeurswoningen toevoegen aan je inschrijving door op het hartje te klikken bij de betreffende woning (minimaal 1 en maximaal 10). Accounts uit de verkoop zijn helaas niet bruikbaar voor de huurinschrijving. Start hiervoor een nieuwe inschrijving.

1 / 5
Inschrijven met voorkeurswoningen

0%