Qii en proces

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor je toegewezen woning in Zandkasteel willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Qii. Qii is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Via deze pagina willen we je graag informeren over het gebruik van Qii. Lees deze pagina zorgvuldig en doorloop het stappenplan om je inschrijving compleet te maken.

 

Met Qii kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens. Enkel jij hebt inzicht in de gegevens die op je telefoon staan opgeslagen. Het compleet maken van je inschrijving via Qii vindt plaats na toewijzing van een woning en is een verplicht onderdeel.

Voor nu vragen we je alvast te controleren of je beschikt over je inloggegevens van DigiD. Om in te loggen in de DigiD-app moet je in het bezit zijn van gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk op https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kun je met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

Aanvullende
documenten

Met Qii kunnen we de benodigde gegevens controleren, maar daarnaast hebben nog een aantal aanvullende documenten nodig die niet via Qii op te vragen zijn. Welke dit zijn, lees je in de meest gestelde vragen.

 

De aanvullende documenten zijn enkel via het woningdossier te uploaden. Documenten die per e-mail verzonden worden, kunnen niet opgenomen worden in het dossier en zullen worden verwijderd. Hierdoor kunnen we jouw privacy beter waarborgen.

0%