Woningtypen

Door de organische bouwstijl van Zandkasteel is elke woninguniek gevormd en heeft elk appartement zijn eigen kenmerken.

Soms verrassende hoekjes of een doorkijkje wat je niet verwacht, maar altijd bijzonder en heerlijk om in te wonen. Alle woningen zijn voorzien van een hoogwaardige PVC-vloer in lichte houtprint en wandafwerking. Natuurlijk met een moderne keuken met inbouwapparatuur en een compleet afgewerkte badkamer.

De keuze die je moet maken: hoeveel ruimte heb je nodig? Én vergeet niet dat Zandkasteel je veel ruimte geeft om te delen. De binnentuinen, horeca, ontmoetingspleinen en de privé filmzaal zijn natuurlijk heerlijk plekken om alleen of met vrienden te verblijven.

STUDIO

De studio is natuurlijk ideaal als je single woont of juist gaat starten met je grote liefde. De studio is niet te klein en niet te groot. Hier woon je compact en uiterst comfortabel. De oppervlaktes van de studio’s variëren van 36 m² t/m 67 m² en hebben allemaal een unieke indeling.

Alle studiowoningen hebben 1 woon-slaapgedeelte. Sta jij graag in de keuken? Dat komt goed uit, want de woning is uitgerust met een complete keuken van het merk Bribus. De keuken is voorzien van ingebouwde keukenapparatuur zoals een Quooker en heeft handige kastjes, zodat je alles netjes op kunt bergen. De studio beschikt over een afgewerkte badkamer en een toilet.

type
TWEEKAMERAPPARTEMENT

Het tweekamerappartement is een ideale woning voor als je bijvoorbeeld wilt gaan samenwonen in een ruimere variant. In het tweekamerappartement woon je uiterst comfortabel, variërend van 45 m² t/m 75 m². Je hebt een ruime woonkamer en een aparte slaapkamer.

In de keuken van Bribus bereid je de lekkerste maaltijden. Ook beschikt het appartement over een afgewerkte badkamer en een separaat toilet.

 

Een aantal appartementen van dit type hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras.

type
DRIEKAMERAPPARTEMENT

Is jouw oog gevallen op een driekamerappartement? Dan heb je net wat meer ruimte, voor als je toch een extra kamer nodig hebt of bijvoorbeeld veel thuis werkt. De driekamerappartementen beschikken over een royale woonkamer met keuken. Aan de hal grenzen 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Hier kun je alle kanten op. De driekamerappartementen variëren van 68 m² t/m 109 m². Al met al veel bewegingsruimte!

 

Sommige appartementen van dit type hebben de beschikking over een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras.

type

0%